Блог Знамагро
Підживлення буряку
Підживлення буряку мінеральними та мікродобривами Цукровий буряк дуже вимогливий до рівня удобрення. Він використовує значно більше елементів живлення, ніж інші культури. На кожні
Підживлення сорго
Підживлення сорго мінеральними та мікродобривами Сорго — хлібна, технічна і кормова культура. Зерно містить 61-68 % крохмалю, 7,8-16,7 % білку, 1,7-6,5 % жиру, характеризується
Підживлення перцю
Підживлення перцю мінеральними та мікродобривами Перець – багаторічна рослина з сімейства пасленових. Солодкий перець широко використовується в харчуванні із-за своїх делікатесних якостей. Від володіє
Підживленя винограду
Підживлення винограду мінеральними та мікродобривами Підживлення винограду потребує від агронома неабиякої пильності та навичок. Виноград – дуже корисний продукт харчування. В соку винограду міститься
Підживлення капусти
Підживлення капусти мінеральними та мікродобривами Капуста серед овочевих культур займає одне з ведучих місць по площам, які відводяться під неї, так й по масштабам
Підживлення гречки
Підживлення гречки мінеральними та мікродобривами Гречка – важлива круп’яна культура України. Гречана крупа відрізняється високими поживними якостями та добрими смаковими властивостями, легкою засвоюванністю, та