Інтермаг Бор
Інтермаг Бор – це мікродобриво в органічній легкозасвоюваній формі боретаноламін призначене для листкового підживлення та для рослин які особливо потребують великої кількості добрива в доступній формі сприяючи синтезу вітамінів, хлорофілу та росту культур.
Значення бору в життєдіяльності рослин:
З усіх мікроелементів бор найбільше впливає на розвиток рослин і якість врожаю. Потреби добрива для різних рослин відрізняються. Дводольні рослини (майже всі овочеві і плодові) засвоюють його приблизно у 10 разів більше, ніж однодольні (злаки). Особливо багато накопичується у м’якоті плодів. Борне голодування посилюється під час посухи і при зміні реакції ґрунтового розчину у лужний бік (при вапнуванні).
Внесення мікродобрива для сільськогосподарських культур:
Застосовується методом дрібнокрапельної обробки водним розчином. Обробку можна поєднати з внесенням розчину сечовини, добрива сульфат магнію 1- водний чи 7- водним, а також з додаванням одного з комплексних або однокомпонентного мікродобрива Інтермаг.
Культури, які потребують високу кількість бору не можуть без нього досконало розвиватися, наприклад соняшник, ріпак, цукровий буряк. При недостачі даного мікроелементу знижується врожайність та погіршується якість продукції.
Склад та рекомендації з використання Інтермаг Бор:
Склад: Азот (N) – 3,7%; Бор (B) – 11,0% (150 гр/л)
Середня норма добрива:
0,8-1,0 літри на гектар при одному позакореневому підживленні (витрата робочого розчину 200-800 л/га) залежно від виду культури, стану ґрунту і рослин, та етапу вегетаційного періоду.
Рекомендована кількість позакореневих підживлень протягом вегетаційного періоду – 2-5 обробок.
Вартість, доставка та наявність добрива Інтермаг Бор:
Доставка оформлюється Новою Поштою або іншою кур’єрською службою. Можлива доставка безпосередньо у ваше господарство.
Ціна: Тара 20 літрів – 113,55$. Тара 1000 літрів – 5211,82$.
*Ціни вказані з ПДВ.
Чому варто використовувати борне добриво Інтермаг:
- активізує процеси поділу клітин
- інтенсифікує утворення та укріплення рослинних тканин
- якісно покращує процеси цвітіння, формування насіння
- контролює процеси накопичення жирів, покращує просування асимілята
- покращує врожайність та якісно-технологічні параметри насіння
- регулює водний баланс
- відповідає за утворення стручків та зерен в стручках